Sunday, August 12, 2012

Abg hero kirim slm balik

Assalamualaikum..

Seperti yg korang tahu, aku kn ada sorang abg yg spesel kann..alaa Abang Hero yg kat entri sebelum ni tuu..sebenarnya die xtahu pun aku duk cerita pasal die..kang die kembang semangkok lantas terharu.so aku menyampah nk lalui saat2 itu.haha.. (ego kan ego kan?) biar aku cerita yg aku bangga ada abg mcm dia.kalau dia tahu aku pulak yg jd malu kan pastu nnt mula la sengih2 bila pandang aku..saje nak share kegembiraan aku dgn kamOo2 semua ni..hehe

Semalam tiba-tiba aku rasa nak bagitau die yg korang2 ni bangga dgn bakat yg dia ada.nak2 ramai yg kirim salam kat die kan..aku pun terus terang la yg aku ceritakan pasal dia dkt blog yg cantik xseberapa ni..rupa-rupanya.....dia dah tahu! oh no..aku xtau la dia tau dr mana.aku punn sengih2 kerang je kat die.pastu buat muka bajet cute sambil buat peace~kih3

Dia cakap dia dah bace dah komen2 kat entri tu..walaupun ade certain word yang die xphm tp aku dah terangkan dgn comelnye kat die dah..dia terharu korang bg kata2 semangat kat dia..dia igtkan xde org nak suka kat die..aku senyum je..aku ckp kat die 'xbaek tau ckp mcm tu fatah..diorang semua suka fatah.fatah pandai lukis..' die pun senyum jugak..die suke la tu gamaknye..hoho

Terima kasih krn mendoakan sy ye kamu2 semua :)  *ini fatah punye dialog

ok tu je nak ckp..dgn ini aku nk ckp..yang abg hero aku si fatah tu KIRIM SALAM BALIK kat korang2 yg kirim salam kat die tu..dia kata terima kasih.moga Allah membalas budi kamu2 yg mendoakan die :')



17 comments:

  1. huhuh. mak aii. hensem nya abg hero nie ;) hahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg hero saya...hehe..sile jgn jeles..kih3

      Delete
  2. abg fieza mmg hensem la
    harap dia tabah ya

    ReplyDelete
  3. dah bagitau kat dia GK penah kirim salam dulu...selamat hari raya ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bgtau dah..dia bace.hehe..selamat hari raye GK :D

      Delete
  4. wow..bertuahlah die kirim salam balik..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Waalaikummussalam warohmatullahi Wabarokatuh...alhamdulillah..smg dia merasa tidak bersendiri...semua ciptaan Allah itu indah2 blake..cuma kita tidak mengetahui hakikatnya...wallahua'lam

    ReplyDelete
  6. :) Allah beri dia kekurangan tapi Allah anugerahkan dia dgn kelebihan yg laen pula...pandai melukis,bijak..insyaALLAH dia akn berjaya seperti org laen jugak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..Allah maha adil..Dia beri kekurangan,ade juge klebihan :')

      Delete
  7. Replies
    1. bukn muke je,tp die mmg abg trbaek yg sy ada :)

      Delete
  8. ala..dya dah malu ni..dia kirim salam balik??hihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah dya..die kate 'ermm kirim slm dkt org yg brnama dya ye'.haa terkejut x?haha

      Delete